Turunkan Bacaan Creatinine 21 Hari, Dari 1189 ke 558

Turunkan Bacaan Creatinine 21 Hari, Dari 1189 ke 558

April 12, 2017 4 By Suriya Majid

Bacaan ‘creatinine clearance’ sangat penting bagi menentukan kesihatan buah pinggang. Apabila pesakit beritahu yang dia berjaya turunkan bacaan creatinine dengan banyaknya, ia satu berita yang amat menggembirakan buat saya.

Tidak sampai satu bulan pun. Hanya 21 hari setelah mengambil Vivix secara konsisten, dia mendapat berita yang amat mengejutkan.

Pesakit ini sudah pun termasuk sebagai penghidap sakit buah pinggang yang agak teruk. Sebab sebelum ini, dia perlu membuat tiga kali dialisis dalam seminggu.

Selain itu, Encik Gdeen dari Brunei ini memberitahu “Semuanya dah semakin baik. Gula normal, potasium normal dan kolestrol pun normal”.

turunkan bacaan creatinine

Hanya satu botol, sudah pelbagai kehebatan Vivix yang dia sendiri rasa. Agaknya apa akan jadi jika selepas setahun dia mengambil suplemen lengkap ini?

Barangkali kekerapan dialisisnya berjaya dikurangkan. Dan dia merasa semakin sihat dan bertenaga. Saya yakin isteri dan anak-anaknya turut gembira dengan perubahan ini.

Ikhtiar Vivix 21 Hari, Turunkan Bacaan Creatinine Dengan Jayanya

Vivix ini bukanlah tonik ajaib. Bukan juga ubat. Ia adalah suplemen antioksidan yang terhasil dari beratus-ratus siri kajian klinikal.

Setelah berpuluh tahun, barulah saintis Shaklee dapat gabungan hebat ini. Ianya diperbuat dari sumber tumbuhan botanikal, 100% semulajadi. Serta telah diuji 100% berkesan dan juga selamat.

Polyphenols yang terdapat dapat sebotol Vivix ini, menjadi nutrisi terbaik buat sel-sel badan.

Badan seorang manusia itu dapat berfungsi dengan baik jika sel-selnya sihat. Namun kehidupan kita sekarang menjadi ancaman kepada sel-sel untuk kekal sihat. Antara faktor ancaman adalah:

gagal mendapatkan nutrisi lengkap dari pemakanan harian

  • stress
  • radiasi UV
  • tidak cukup tidur
  • dan; toksin yang berada dipersekitaran kita

Sebelum umur kita 25 tahun, sel-sel badan kita berada pada tahap yang paling baik. Sel-sel mampu melindungi dan memperbaiki kerosakan dengan sendiri.

Namun apabila kita semakin berusia, ditambah dengan faktor-faktor yang mengancam sel. Sel-sel badan kita menjadi lemah. Tidak lagi dapat melindungi diri sendiri, apatah lagi untuk memperbaiki kerosakan.

Tanpa kita sedari, kerosakan ini terus berlaku dan tiada proses pembaikan yang dibuat. Bayangkan saja sebuah kereta, agaknya tanpa servis bulanan mampukah ia bertahan sehingga 10-15 tahun?

Pasti tidak boleh bukan. Kereta itu akan rosak dan jadi besi buruk. Samalah juga keadaannya dengan badan kita.

Ia memerlukan servis supaya sel-sel kembali dapat berfungsi sama macam usia kita 25 tahun dahulu.

Vivix adalah servis terbaik. Sel-sel dapat nutrisi yang diperlukan. Kesannya badan kita kembali berfungsi pada tahap optimum.

Buah pinggang yang sudah rosak teruk, sampai menjadikan bacaan creatinine 1189 menjadi semakin baik. Selepas 21 hari berjaya turunkan bacaan creatine ke 558.

Ia amat mengujakan.

Vivix Dihasilkan Dari Tumbuhan Botanikal Ciptaan Tuhan Yang Maha Hebat

Sumber alam yang dahulunya hanya duduk di tempatkan. Kini tergabung menjadi satu-satunya suplemen yang dapat bertindak hingga ke tahap sel.

Polyphenols di dalam Vivix adalah antioksidan yang sangat berkuasa. Berfungsi melindungi sel-sel dari radikal bebas.

Vivix memberi impak positif terhadap empat mekanisma penuaan pada tahap sel:

  1. Melindungi dan merawat sel-sel/DNA
  2. Meningkatkan tenaga pada sel
  3. Melindungi sel
  4. Mengurangkan penimbuhan protin AGE

Bertindak secara menyeluruh untuk kesihatan badan yang lebih baik.

Setiap orang berhak dapatkan yang terbaik. Oleh itu berikanlah yang terbaik untuk diri anda. Ia adalah pelaburan yang sangat berbaloi.

Mahu turunkan bacaan creatinine cepat dan selamat? Vivix adalah pilihan yang tepat.

Dapatkan Vivix segera!

Hubungi saya;

Suriya Majid

Pro Shaklee Independent Distributor (Pro SID)

SMS/WA;

0167731892

Emel;

suriyaabmajid@gmail.com

Nak beli terus secara online? Klik saja pada http://shaklee.com.my dan ikuti arahan selanjutnya.