Isteri Risau Suami Migrain Teruk, Lantas Dia Beri…

Tak ada isteri yang senang hati bila suami dia sakit macam kena migrain teruk. Melainkan kalau suaminya jahat serupa syaiton. Bukan apa, kadang sakit tu boleh buat manusia insaf.

Ini suami yang baik. Dia kena migrain teruk. Sampai setiap hari makan painkiller dan ubat farmasi. Itu yang bikin isterinya risau.

Bahaya makan painkiller hari-hari. Karang migrain tak sembuh, datang penyakit lain.

Tak sanggup melihat suami sakit. Lantas isteri pun berkorban. Dia usahakan juga beli sebotol Vivix RM475.00 untuk suami tercinta.

Kenapa isteri dia sanggup belikan Vivix?

Sebab isteri dia dah kaji kebaikan Vivix. Bukan produk sembarangan. Nak buat Vivix ni saja beratus-ratus ujian klinikal yang Shaklee buat.

Sampai akhirnya Shaklee dapat hasilkan gabungan yang mantap dan power.

Lagipun ramai orang dah yang bagitahu bagus Vivix ni.

ubat migrain teruk

Puan Siti Khadijah (Isteri Prihatin)

“Vivix untuk suami…

Pertama kali saya dan suami merasai kehebatan Vivix adalah setahun yang lalu. Bulan Januari 2016.

Sebab utama saya belikan Vivix time ini adalah untuk suami yang kerap migrain (migrain teruk). Sebelum ini memang ubat farmasi dan painkiller peneman hari-hari. Naik risau saya.

Alhamdulillah, ada nampak perubahan selepas dia amalkan. Painkiller pun dah berkurang. Badan jadi lebih segar dan bertenaga.

Selain itu, saya juga bekalkan B-Complex dan Ostematris untuk suami.”

Bayangkan sajalah kalau suami asyik migrain. Isteri pun migrain sama.

Mesti mood kelaut, suami pun asyik terperuk dalam bilik gelap bila hari cuti. Penat kut isteri nak layan anak-anak. Nak masak dan kemas rumah lagi.

Tambah lagi nak melayan kerenah suami yang sakit, manja lain macam.

Eloklah hadiahkan Vivix untuk suami yang ada migrain teruk. Biar sihat. Sama-sama gembira.

Betul tak?

Sebotol Vivix harganya RM475.00. Tapi kalau beli dua botol dapat harga ahli. Jauh lebih menjimatkan. Nanti tengah bulan Shaklee bagi BONUS TUNAI RM38.00.

Jangan fikir lama-lama kalau nak suami sihat dan gembira.

Nak beli Vivix? Hubungi saya segera;

Suriya Majid

Pengedar Vivix Yang Sayangkan Suami

SMS/WA;

0167738192

Emel;

suriyaabmajid@gmail.com

Kalau nak beli terus secara online, klik saja ke Saya Sayang Suami dan ikuti arahan selanjutnya.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *