Rawatan Alternatif Kencing Manis Supaya Tak Kena Potong Kaki

Rawatan Alternatif Kencing Manis Supaya Tak Kena Potong Kaki

Oktober 21, 2017 0 By Suriya Majid

Potong kaki adalah mimpi ngeri penderita kencing manis. Bagaimana jika saya kongsikan bahawa ada rawatan alternatif kencing manis yang akan menyelamatkan kaki anda?

Vivix Shaklee adalah harapan baru buat pesakit yang sedang menghadapi kerosakan teruk pada kaki. 

Kaki yang rosak dan membusuk itu adalah akibat paras gula yang tinggi. Ia menyebabkan saluran darah & saraf pada kaki dan tapak kaki rosak dan tak berfungi.

Oksigen dan nutrisi yang dibawa oleh darah tak lagi dapat dialirkan. Umpama jambatan yang runtuh, begitulah yang berlaku pada kaki anda.

Keadaan semakin meruncing apabila kaki pula luka. Sistem imunisasi yang lemah menyebabkan luka mudah terkena jangkitan kuman. Akhirnya, luka jadi semakin besar dan berlubang.

Perkara inilah yang dapat diatasi oleh Vivix Shaklee.

5 Fungsi Vivix Shaklee Sebagai Rawatan Alternatif Kencing Manis

  1. Vivix meneutralkan dan menstabilkan kandungan gula dalam darah. Apabila stabil, komplikasi seperti kaki rosak, luka dan busuk dapat disekat.
  2. Vivix meransang saluran darah dan saraf yang lemah kembali berfungsi dengan baik. Selain itu, ia membaiki saraf-saraf yang telah rosak dan putus.
  3. Vivix melancarkan ‘circulation’ darah dan oksigen dari jantung hingga ke tapak kaki. Deria rasa yang hilang dikembalikan. Rasa sakit, kebas dan mencucuk juga turut berkurangan.
  4. Jika ada luka, Vivix membantu mempercepat proses penyembuhan luka. Luka tertutup, kering dan nampak elok. 
  5. Vivix meningkatkan sistem imuniti. Ia dapat mengelakkan jangkitan kuman dari terus berlaku. Badan pun rasa lebih baik dari sebelumnya.

Vivix Selamat dan Berkesan

Vivix Shaklee ini dihasilkan dari gabungan 100% tumbuhan botanikal yang telah dikenalpasti selamat dan berkesan.

Saintis Shaklee telah melakukan beratus ujian klinikal bagi memastikan Vivix selamat untuk diamalkan. Juga berkesan untuk meningkatkan kesihatan dari dalam. 

Vivix rawatan alternatif kencing manis yang berkesan. Kehilangan kaki berjuta kali lebih menyakitkan dari kehilangan duit yang perlu dilaburkan untuk membeli Vivix.

Anda berhak mendapatkan yang terbaik. Inilah masanya untuk anda buktikan bahawa anda memang sayangkan kaki dan badan yang dipinjamkan.

Mahu Vivix sebagai rawatan alternatif kencing manis, boleh hubungi;

Suriya Majid

Pengedar Vivix

SMS/WA;

0167731892

Emel;

suriyaabmajid@gmail.com

Nak beli terus secara online? Klik saja pada http://shaklee.com.my dan ikuti arahan selanjutnya.