Dulu Mak Terpaksa Cucuk Insulin Sampai 20, Sekarang 6 Sahaja. Ini Rahsianya.

Dulu Mak Terpaksa Cucuk Insulin Sampai 20, Sekarang 6 Sahaja. Ini Rahsianya.

Oktober 31, 2017 0 By Suriya Majid

Kasihan melihat mak terpaksa mencucuk insulin setiap hari. Bukan sedikit, sampai 20 dos sehari. Bayangkan, seperti hampir setiap jam sekali suntikan insulin dibuat.

Terkena jarum sekali pun sudah sakit. Inikan pula berkali-kali.

Mak pernah minta untuk makan ubat sahaja. Tapi apa boleh buat, ubat kencing manis tak mampu untuk turunkan bacaan gula dalam darah mak.

Akhirnya mak akur, walau dalam terpaksa. Yelah, siapalah yang mahu kena cucuk insulin? Sekali dicucuk, pasti selamanyalah akan kena cucuk. Bertambah risau hati mak, bila tahu yang insulin ini ada kesan sampingan jika diambil berpanjangan.

suntik insulin

Syukurlah mak ini punyai anak yang prihatin dan kasih seperti Puan Irni Suhana. Kasihan melihat maknya yang terpaksa menjalani hidup yang begitu sukar. Beliau cuba mencari rawatan alternatif sebagai pelengkap suntikan insulin untuk menurunkan bacaan gula maknya.

Ya banyak benar suplemen dan ‘ubat’ kencing manis yang dikatakan boleh membantu turunkan bacaan gula di pasaran. Namun perlulah berhati-hati, kerana ada yang mengandungi steroid dan bahan merbahaya lainnya.

Hasil pencarian Puan Irni, beliau akhirnya bertemu dengan Vivix. Sebagai seorang anak, mestilah beliau mahu berikan yang terbaik buat mak tersayang, Biarlah berapa pun harganya, beliau sanggup berkorban.

Apalah sangat harga RM475.00 untuk sebotol Vivix, jika mahu dibanding dengan jasa yang mak telah curahkan.

Mak patuh arahan doktor untuk cucuk insulin dos tinggi setiap hari. Dan dalam yang sama, mak ambil juga Vivix sebagai pelengkap rawatan.

Selepas seminggu amalkan Vivix, mak lakukan follow up dengan doktor. Alhamdulillah ada berita baik, ujian air kencing mak tiada masalah.

Padahal kalau sebelumnya ujian air kencing mak sering kantoi. Sampai doktor suspek buah pinggang mak ada masalah.

Bertambah yakin mak untuk teruskan Vivix. Konsisten amalkan Vivix sesudu setiap hari, kesannya pada follow up yang berikutnya doktor arahkan untuk turunkan dos suntikan insulin ke 10 sahaja.

Akhir sekali, untuk follow up yang terbaru. Doktor suruh turunkan lagi sehingga 6 pula.

Banyaknya beza, dari 20 suntikan insulin ke 6 suntikan sahaja.

Syurkurlah. Tak sia-sia 10 botol Vivix yang mak habiskan.

Apakah Vivix Ini Sebenarnya?

Vivix adalah suplemen yang mengandungi nutrisi lengkap dan bertindak sebagai pelengkap rawatan insulin dan ubat kencing manis.

Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Kencing Manis?

Vivix mengandungi bahan aktif resveratrol. Ia adalah bahan yang terdapat pada tumbuhan yang bertindak melindungi mereka dari diserang kulat atau cuaca melampau.

Bagi pesakit kencing manis, Vivix membantu meningkatkan kesihatan sel-sel pada pankreas. Supaya ia boleh menghasilkan insulin semulajadi yang mencukupi buat pesakit.

Selain itu, ia meningkatkan sensitivi insulin terhadap gula yang masuk ke dalam badan.

Kesannya, bacaan gula menjadi terkawal dan stabil setiap masa. Tidak turun jauh dan tidak juga naik mendadak.

Inilah kesan yang dirasai oleh mak Puan Irni.

Nikmat kesihatan yang dihancurkan oleh kencing manis, kini telah kembali dengan usahanya yang menurut rawatan doktor dan mengamalkan Vivix.

Jika anda juga mempunyai masalah yang serupa. Terpaksa cucuk insulin berkali-kali setiap hari hingga anda rasa tertekan. Cubalah ikhtiar dengan Vivix.

Setiap seorang dari manusia di atas bumi ini berhak untuk mendapat peluang kedua. Berikan peluang ini kepada diri anda.

Mahu cuba Vivix? Boleh hubungi;

Suriya Majid

Pengedar Vivix

SMS/WA;

0167738192

Emel;

suriyaabmajid@gmail.com

Kalau nak beli terus secara online, klik saja ke Vivix Stabil Paras Gula dan ikuti arahan selanjutnya.