Abah Hampir Buta Akibat Kencing Manis, Syukurlah Anak Bagi Vivix

Abah Hampir Buta Akibat Kencing Manis, Syukurlah Anak Bagi Vivix

November 22, 2017 0 By Suriya Majid

Buta akibat kencing manis adalah komplikasi yang banyak berlaku di kalangan pesakit di Malaysia. Puratanya di antara 60% – 70% pesakit kencing manis akan menjadi buta.

Komplikasi ini juga disebut sebagai retinopati. Keadaan ini berlaku apabila tumbuh banyak saluran-saluran darah yang halus pada retina. Ia akan mula mengangu penglihatan ketika saluran darah tadi pecah. Tanpa kawalan paras gula yang baik, masalah ini akan berulang-ulang. Sehingga akhirnya mata menjadi buta.

Walaupun telah menjalani pembedahan, risiko mata buta akibat kencing manis tetap saja berlaku.

Gambar di bawah adalah perkongsian testimoni Vivix yang telah membantu memperbaiki masalah retinopati. Berikut kronologi testimoni:

Temujanji pertama dengan doktor pada 21 Februari 2015

“Doktor cakap mata kanan abah ada peningkatan. Mata kiri sama macam saya tengok empat bulan lepas. Patutnya tiada peningkatan atau kekal atau semakin teruk.'”

Temujanji kedua dengan doktor 21 Mei 2015

“Abah cek mata, Alhamdulillah dua-dua belah ada peningkatan. Stage 2 kata doktor.”

Pakcik ini adalah salah seorang pesakit kencing manis yang mengamal Vivix sebagai suplemen dan pelengkap rawatan. Lihat semula pada tarikh temujanji pertama dan kedua, dalam masa hanya tiga bulan sudah ada perubahan baik pada matanya.

Berubah dari tahap ‘severe’ ke tahap ‘moderate’.

buta akibat kencing manis

Vivix Sembuhkan Retinopati?

Vivix bukanlah ubat, tetapi ia adalah minuman kesihatan yang mengandungi nutrisi yang lengkap. Ia membantu pesakit diabetes mencukupkan keperluan nutrisi harian.

Kandungan resveratrol di dalam Vivix ini menjadikan sel-sel DNA yang rosak kembali sihat. Dan meransang badan bagi menghasilkan sel-sel baru yang sihat dan kuat.

Mata yang kabur dan menjadi buta itu adalah kesan sel-sel yang terjejas akibat kencing manis. Oleh itu, apabila sel-sel semakin sihat mata juga akan mengalami peningkatan penglihatan.

Vivix 100% Semulajadi

Vivix ini dihasilkan 100% dari tumbuhan botanikal. Bahan utamanya adalah anggur muscadine, juga digelar sebagai super grapes. Tidak mengandungi sebarang bahan kimia merbahaya yang memberikan kesan kepada buah pinggang dan menjadikan kencing manis semakin teruk.

100% selamat.

Jika anda atau orang yang tersayang juga mengalami masalah buta atau hampir buta akibat kencing manis, saya menyarankan anda untuk cuba ambil Vivix.

Cara pengambilannya mudah, hanya sesudu kecil ketika perut kosong. Itu sahaja. Sebotol Vivix boleh bertahan hingga satu setengah bulan.

Vivix ini adalah suplemen, oleh itu jika hanya sebotol pengambilan mungkin anda tidak akan nampak perubahannya. Walhal Vivix sedang berusaha memperbaiki sel-sel di dalam badan.

Saya cadangkan untuk teruskan pengambilan Vivix berterusan dari tiga ke enam bulan. Insyaallah anda akan melihat dan merasa sendiri kebaikannya. Tugas kita berusaha dan berdoa, moga Allah memberikan kesembuhan.

Harga normal sebotol Vivix adalah RM503.50, hanya bulan ini harganya RM765.35 untuk dua botol Vivix. Anda akan dapat penghantaran percuma dan bakal menerima bonus tunai RM39.10 dari Shaklee.

Jika anda berminat dengan tawaran ini, boleh hubungi:

Suriya Majid

Pengedar Vivix

SMS/WA;

0167738192

Emel;

suriyaabmajid@gmail.com