Vitamin Jantung Berkesan Untuk Menyihatkan dan Menguatkan

Vitamin Jantung Berkesan Untuk Menyihatkan dan Menguatkan

Februari 1, 2018 0 By Suriya Majid
Vitamin jantung peranannya hampir sama penting dengan mengamalkan pemakanan yang sihat untuk jantung. Jika digabungkan keduanya ia akan menghasilkan kesan yang lebih baik lagi.
Organ jantung ini tidak akan boleh digantikan, oleh itu ia haruslah  dijaga dengan baik. Jantung sihat, hidup pun akan menjadi lebih berkualiti.

Vitamin Jantung: Polifenol

Berasal dari sebatian yang dijumpai pada tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan. Fungsi utama polifenol ini adalah memberikan warna tumbuhan dan buah. Selain itu ia melindungi mereka dari penyakit.
VItamin polifenol ini sangat penting bagi menjaga kesihatan. Ia juga melindungi sel-sel badan dari radikal bebas termasuklah menjamin kesihatan dan fungsi jantung yang baik.
Jantung adalah organ yang paling berkerja keras untuk badan, oleh itu ia berhak mendapatkan yang terbaik. Polifenol adalah salah satu vitamin antioksidan yang baik untuk jantung.

Kebaikan Polifenol:

  1. Menjaga kesihatan jantung dengan mengekalkan fungsi baiknya
  2. Mengoptimumkan penyaluran darah ke tubuh badan
  3. Meningkatkan kesihatan dan menjaga saluran darah dari kerosakan

Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa vitamin polifenol ini boleh menjaga dan meningkatkan kesihatan jantung dengan:

  1. Mengurangkan keradangan pada saluran darah
  2. Menjaga kesihatan dinding saluran darah
  3. Menstabilkan tekanan darah
  4. Mengawal ‘platelet clumping’ yang boleh menyukarkan bacaan platlet sebenar
Mudah untuk dapatkan makanan yang bersumber polifenol ini. Sebagai contoh bayam, kopi dan ‘dark chocolate’. Namun makanan-makanan jika diambil berlebihan pun boleh menjemput masalah lain. Oleh itu adalah disarankan untuk melengkapkan makanan polifenol dengan pengambilan suplemen seperti Vivix.

Suplemen Polifenol Vivix

Kesan polifenol makanan mampu dipertingkatkan dengan pengambilan suplemen seperti Vivix. Uniknya Vivix ini, polifenolnya diformulasikan bersama resveratol supaya ia memberikan kesan yang lebih baik. Terutamanya jika anda yang mengalami masalah jantung yang lemah.
vitamin jantung
Hanya satu sudu kecil Vivix sehari, ini sudah cukup bagi menjaga dan meningkatkan kestabilan fungsi jantung. Anda berhak berikan yang terbaik untuk menghargai apa yang jantung anda sudah lakukan selama hari ini.
 

JOM ORDER VIVIX UNTUK JANTUNG KUAT DAN SIHAT.

Mahu dapatkan penerangan lanjut? Anda boleh hubungi saya Suriya Majid 0167731892;
atau klik ikon di bawah ini.
 

NAK DISKAUN 15%-20% DARI HARGA ASAL?


daftar ahli shaklee
Segera hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi berkenaan set suplemen yang paling sesuai, cara pengambilan yang betul dan tips bonus jika membuat pembelian dengan saya.
Penghantaran sekitar Johor Bahru, Skudai dan Bandar Penawar.
Suriya Majid
Pengedar Shaklee Bandar Penawar
Telefon/SMS/Whatsapp: 0167731892