Harga Vivix Shaklee RM503.50, Cara Dapatkan Harga Istimewa

Harga Vivix Shaklee RM503.50, Cara Dapatkan Harga Istimewa

Mac 9, 2018 0 By Suriya Majid

Harga Vivix Shaklee adalah bernilai RM503.50 sebotol. Tetapi anda tak perlu bayar sebanyak ini. Ketahui cara bagaimana untuk mendapatkan harga yang lebih menguntungkan.

Satu botol Vivix mengandungi 150ml, secara purata sebotol Vivix bertahan selama 1 1/2 bulan hingga 2 bulan. Ia bergantung kepada cara pengambilannya.

Harga RM503.50 ini adalah harga runcit dan sudah ditambahkan GST. Sebelum GST harga Vivix Shaklee adalah RM475.00.

Nanti dahulu, RM475.00 bukanlah harga yang istimewa. Harga istimewa 20% lebih menguntungkan.

Bagi mendapatkan harga istimewa ini anda perlu mendaftarkan sebagai ahli Shaklee. Terdapat dua pilihan:

1- Beli Sebotol Vivix & Bayar Yuran Keahlian

Ini adalah perkara yang mesti dilakukan, mendaftar keahlian. Walaupun hanya untuk kegunaan sendiri, menjadi ahli Shaklee pasti lebih menguntungkan.

Yuran keahlian bernilai RM65.00 (sebelum GST).

Anda hanya perlu berikan maklumat seperti nama, nombor KP, nombor telefon, emel dan alamat kepada Pengedar Shaklee seperti saya.

Semua maklumat akan digunakan untuk melengkapkan pendaftaran secara atas talian.

Apabila pra pendaftaran telah dibuat, anda perlu membuat bayaran yang akan dinyatakan. Kemudian, barulah pendaftaran dilengkapkan dan Vivix akan dihantar ke alamat yang diberikan.

Penghantaran ini dibuat oleh Shaklee. Segala risiko semasa penghantaran ditanggung 100% oleh pihak Shaklee. Oleh itu, anda tak perlu risau jika ada masalah semasa anda menerima bungkusan.

2- Beli 2 Botol Vivix & PERCUMA Yuran Keahlian

Anda tidak mahu bayar untuk yuran keahlian, pilih cara yang ini. Beli terus dua botol dan anda pasti akan berpuas hati dengan harga Vivix Shaklee.

Inilah keistimewaan buat anda yang membeli dua botol Vivix sekaligus. Zero yuran keahlian yang bernilai RM65.00.

Dan bukan itu sahaja, anda layak menikmati bonus tunai dari Shaklee.

Cara untuk membeli masih sama, pilih Pengedar Shaklee yang akan melengkapkan pendaftaran, menguruskan pembelian dan menjadi konsultan kepada anda.

Berikan maklumat yang diperlukan nama, nombor KP, nombor telefon, emel dan alamat.

Bonus tunai dari Shaklee akan dimasukkan terus ke akaun bank. Menguntungkan bukan?

Anda sudah pilih cara 1 atau 2? Jika sudah, anda boleh terus SMS/WA saya di 0167731892 untuk meneruskan pendaftaran dan membeli Vivix.

Tidak lagi perlu survey pengedar mana berikan harga yang istimewa, anda sendiri layak untuk dapat harga Vivix Shaklee yang paling menjimatkan.

Oh ya, anda mungkin akan jumpa harga yang jauh lebih murah di website jualan seperti Lazada. AWAS, kemungkinan besar Vivix tersebut menghampiri tarikh luput. Dan anda juga tidak akan mendapatkan sebarang konsultasi dan bimbingan cara makan yang betul.

Dapatkan Vivix yang segar, ia diposkan terus dari gudang Shaklee di Shah Alam. Ia distorkan dengan cara yang hemat bagi menjaga kualiti Vivix.

Hanya Vivix yang berkualiti tinggi untuk anda.