Vivix Tahan Berapa Lama? Tips Tahan Lebih Lama

Vivix Tahan Berapa Lama? Tips Tahan Lebih Lama

April 9, 2018 0 By Suriya Majid

Sebotol Vivix tahan berapa lama? Ini adalah soalan yang paling popular prospek yang mahu membeli Vivix. Sebenarnya, ia bergantung kepada cara pengambilannya. Tapi ada cara supaya boleh jimat dan tahan lebih lama.

Cara Makan Vivix Supaya Tahan Lebih Lama

Secara purata satu botol Vivix 150 ml boleh tahan selama satu bulan. Gunakan sudu kecil untuk menyukat Vivix. Jika disukat dengan betul, Vivix boleh tahan hingga sebulan lebih.

Cara Kekalkan Kualiti Vivix

Apabila Vivix dibuka, simpankannya terus ke dalam peti sejuk. Ini bagi mengekalkan kualitinya. Jika ia berada di luar, ia mudah terdedah kepada pencemaran.

Tak perlu simpan di ruangan sejuk beku, cukup di bahagian chiller sahaja.

Kalau anda nak tahu, Vivix kalau diletakkan di bahagian sejuk beku ianya tak akan membeku. Walaupun seharian atau 2-3 hari disimpan. Magic kan?

Tips Tambahan Yang Berguna

Jika Vivix sudah pun habis, jangan terus dibuang botolnya. Masukkan sedikit air dan goncangkan. Ini supaya saki baki Vivix dapat dikeluarkan dan dinikmati.

Tidaklah membazir kan?

Botolnya yang sudah benar-benar kosong, anda boleh gunakan untuk diletakkan bunga sebagai hiasan meja. Bentuk botol Vivix cantik dan menarik.

Anda boleh letakkan di meja di pejabat. Mana tahu ada yang berminat nak beli, bolehlah sarankan mereka terus membeli dengan anda. Dapatlah sedikit side income kan?

Cara Nak Beli Vivix

Sekarang anda sudahpun tahu Vivix tahan berapa lama, nak tahu bagaimana cara nak beli?

Mudah saja, anda boleh terus hubungi saya di 0167731892 untuk membuat pembelian. Atau klik saja BELI VIVIX untuk membeli secara online.

Setiap pembelian akan saya berikan konsultasi khusus. Ini supaya Vivix dapat bertindak memberikan kesan yang optimum.