Bisnes Shaklee Penipu, Elakkan Diri Dari Jadi Mangsa

Siapa yang kata bisnes Shaklee penipu? Sudah terkena ye? Memang ada group dalam bisnes Shaklee yang masih amalkan cara yang menipu. Buat orang susah, bikin orang tambah hutang.

Mereka suruh keluarkan modal sebanyak RMXXXX untuk beli rank. Lepas tu produk yang dibeli sebagai modal tersadai begitu saja. Tak baik buat macam ni.

Cuma segelintir saja yang berani buat begini. Nak cepat kaya kaedahnya. Ikut P&R Shaklee haram buat begini, keahlian boleh kena terminate.

Nak bisnes, buatlah cara yang betul.

Ini Cara Yang Betul Buat Bisnes Shaklee

1- Daftar Keahlian Hanya RM68.90

Ya hanya RM68.90, tak perlu keluarkan modal sampai beribu pun. Nak daftar dengan siapa? Pilih upline yang bakal membimbing anda buat bisnes ini seperti saya.

Alhamdulillah, saya sendiri sudah masuk tahun ke tujuh buat bisnes Shaklee ini. Mudah saja bisnes ini, anda ‘copy cat’ saja apa yang saya buat untuk menikmati bonus beribu-ribu dari Shaklee.

Paling utama sanggup belajar dan komited. Insyallah boleh berjaya.

2- Rasakan Sendiri Kebaikan Shaklee

Konsep yang sama kalau kita makan di kedai tomyam Kak Kiah yang sedap tu. Tanpa perlu dipaksa, laju saja mulut kita nak cakap betapa sedapnya tomyam dan sotong celup tepung.

Sampai terjuih-juih mulut nak gambarkan betapa sedapnya dan lazatnya.

Shaklee pun begitulah juga. Sebelum nak jual pada orang lain, kita mesti rasai kebaikan-kebaikan yang ada pada produk-produk Shaklee.

Ish bukanlah semua. Cuba satu dulu pun dah bagus. Anda mesti ada lenguh-lenguh badan kan? Tak pun selsema teruk? Anak tak selera makan? Shaklee ada solusi untuk setiap masalah-masalah begini.

Contoh, kalau sering lenguh ambillah Ostematrix (pil kalsium Shaklee).

3- Kongsikan Kebaikan Shaklee

Sudah rasa, barulah kongsikan kebaikan. Anda boleh buat secara online menggunakan medium FB, IG atau blog. Nak buat secara offline pun boleh, maknanya kongsikan kat sedara mara, kawan sekerja atau sesiapa saja bila anda berjumpa mereka.

Simple saja kan? Sekarang nak kata lagi yang bisnes Shaklee penipu?

Best bisnes Shaklee ini sebabnya boleh bantu lebih ramai orang untuk menikmati hidup yang lebih berkualiti dan sihat. Insyaallah adalah saham kita di akhirat kelak.

Bisnes ini juga adil. Siapa buat dialah yang dapat. Tak ada istilah upline kaya sebab downline. Ada banyak downline yang dah naik rank mengatasi upline mereka. Anda pun mungkin boleh jadi lebih hebat dari saya.

Jom buat bisnes ini sama-sama. Penuhi segala impian dan selesaikan apa saja masalah kewangan yang anda sedang hadapi.

Ini bukan main-main. Ini betul-betul punya peluang bisnes.

Berminat? Jom WA/SMS saya ke 0167731892, nanti saya akan jelaskan lagi kenapa bisnes Shaklee tak menipu.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *