Peluang Bisnes Shaklee Jana Income 4 Angka Dengan Blog

Peluang Bisnes Shaklee Jana Income 4 Angka Dengan Blog

April 14, 2018 0 By Suriya Majid

Saya membuka peluang bisnes Shaklee ini seluas-luaskan kepada anda. Ya anda yang sedang membaca entry ini. Bisnes Shaklee adalah satu platform yang membolehkan anda menjana income 4 angka dengan hanya bermodalkan RM68.90.

Kecil bukan modalnya? Kos RM68.90 adalah kos pendaftaran untuk menjadi ahli Shaklee. Kemudian barulah anda layak memulakan bisnes dan mula menikmati bonus 4 angka.

Mulakan Peluang Bisnes Shaklee Dengan Blog (Projek ABIR)

Saya di projek Akademi Blog iReach (ABIR) sedang mencari protege-protege yang mahu mengubah kehidupan, mencipta hidup yang bebas masa dan kewangan.

Bukan lagi sekadar 4 angka. Jika anda seorang yang rajin, konsisten dan tak mudah putus asa anda adalah calon terbaik buat saya.

Saya akan memberikan inspirasi untuk anda mula membina blog. Kemudian, hari demi hari saya akan curahkan segala teknik-teknik terkini berblog. Ini supaya blog anda akan tersenarai di carian Google halaman pertama.

Makin tinggi kedudukan anda di Google, makin besarlah juga peluang bisnes Shaklee anda. Prospek akan klik untuk baca artikel di blog anda. Kemudian jika mereka merasa anda memberikan penyelesaian, mereka akan terus menghubungi anda untuk mendapatkan produk Shaklee.

Jika anda nak tahu, rakyat Malaysia adalah antara yang sangat aktif menggunakan media social termasuklah blog. Seramai 25.08 juta adalah pengguna Internet. Besar bukan ‘market’ bisnes Shaklee mengguna blog?

Orang sekarang, ada saja masalah kesihatan bukan doktor yang ditujunya dahulu. Tapi Google yang dituju. Oleh itu, inilah peluang anda untuk menyediakan pilihan dan penyelesaian kepada masalah-masalah yang dihadapi.

Saya sendiri sudah 5 tahun membina bisnes Shaklee menggunakan medium hebat blog ini. 99% pelanggan Shaklee saya adalah dari blog.

Seperti sekarang, saya tinggal di Bandar Penawar, Johor. Tetapi pelanggan saya di Melaka, Sabah, Sarawak dan pelbagai negeri lagi. Tak cukup dengan itu, ada juga yang menghubungi saya dari Brunei dan Indonesia melalui blog.

Peluang bisnes Shaklee, adalah peluang bisnes tanpa sempadan.

Asalkan anda komited dan mahu belajar, saya akan berikan segala ilmu yang berkaitan dengan blog. Silap-silap blog anda boleh menjadi lebih hebat dari blog yang saya ada.

Tugas saya juga akan membantu anda sentiasa bersemangat jitu setiap hari. Supaya anda boleh mengeluarkan artikel-artikel yang bermanfaat yang akan menambat hati bakal pelanggan.

Ini janji saya untuk protege projek ABIR. Saya akan:

  1. membantu anda membina blog dari zero to hero
  2. membimbing anda menulis artikel yang bermanfaat dan berkualiti
  3. mendedahkan tips-tips supaya blog anda tersenarai di carian Google halaman pertama

Tidak kisah di mana saja anda berada, saya tetap akan berikan bimbingan melalui Whatsapp dan Telegram seperti yang sudah pun saya lakukan kepada protege-protege saya yang lalu.

Cepat bertindak dan ambillah peluang bisnes Shaklee melalui projek ABIR ini. Saya jamin anda pasti takkan rugi.

Anda hanya akan rugi kalau tak bertindak sekarang.

Hubungi saya Suriya Ab Majid segera di WA/SMS 0167731892.

Pilihlah saya sebagai mentor blog anda dan bebaskanlah diri dari belenggu kewangan.