Suplemen Untuk Kencing Manis, Mata Mak Dapat Melihat Semula

Suplemen Untuk Kencing Manis, Mata Mak Dapat Melihat Semula

April 15, 2018 0 By Suriya Majid

Suplemen untuk kencing manis juga adalah sesuatu perkara yang penting bagi menguruskan penyakit ini dengan baik. Pengurusan yang baik akan menstabilkan bacaan gula dan membantutkan komplikasi seperti mata buta dari berlaku.

Masalah mata buta, mata kabur, mata berair dan kembang adalah komplikasi yang sering berlaku. Ini kerana pada bahagian mata banyak urat saraf yang halus dan kecil. Ianya amat mudah rosak apabila bacaan gula terlalu tinggi.

Suplemen Untuk Kencing Manis, Mata Mak Dapat Melihat Semula

Saya kongsikan satu suplemen untuk kencing manis yang membantu seorang pesakit kembali melihat dengan jelas.

“Mak saya menghidap kencing manis dan bila makanan tidak terkawal, bacaan kandungan gula dalam darahnya mula naik mendadak.

Apabila perkara ini berlarutan, penglihatan mak menjadi kabur dan makin kabur. Mak kata, apa yang beliau rasa adalah matanya menjadi makin kembang dan berair.

Kesannya, mak tak boleh melihat dengan baik. Bertambah buruk lagi mak tidak dapat memandu.

Mak saya tak boleh makan sebarang suplemen. Kerana ia akan menambah burukkan keadaan yang dia lalui. Mungkin disebabkan fungsi buah pinggangnya yang sedikit terjejas akibat kencing manis.

Oleh kerana itu saya hanya berikan mak saya Vivix sahaja.

Pada mulanya mak makan setengah sudu teh sehari. Tetapi kerana mak saya selesa dengan Vivix beliau mengambil dua sudu besar sehari.

Kini, saya bekalkan dua botol Vivix untuk sebulan. Dalam masa tak sampai sebulan, penglihatan mak menjadi lebih baik. Mak rasa kedudukan matanya semakin elok dan tidak seperti sebelumnya yang mana ianya mengembang dan berair.

Alhamdulillah, mak saya boleh melihat semula. Tak perlu duduk dekat dengan TV untuk menonton seperti sebelumnya. Penglihatan mak dah kembali sedia kala.”

Anak mana yang tidak gembira mak kesayangan kembali melihat. Tidak sia-sia usahanya memberikan suplemen untuk kencing manis yang baik ini kepada ibunya.

Vivix Suplemen Kencing Manis Yang Selamat & Berkesan

Kenapa saya katakan selamat? Ini kerana Vivix diperbuat 100% dari tumbuh-tumbuhan. Bahan utamanya anggur muscadine. Tiada gula tambahan, bebas bahan kimia merbahaya dan steroid.

Kandungan resveratrol dan polyphenol di dalam Vivix baik untuk meningkatkan kesihatan urat saraf. Terutamanya pada bahagian mata, buah pinggang dan kaki.

Ia juga tidak membebankan keadaan buah pinggang pesakit yang sudah terjejas. Cara pengambilannya juga mudah dan sesuai untuk mereka yang sudah berusia dan sukar menelan.

Vivix suplemen pilihan yang baik untuk pesakit kencing manis.

Mahu order? Hubungi saya Suriya Ab Majid di 0167731892 untuk beli dengan harga yang istimewa JIMAT 20% dari harga runcitnya.

Atau; jika mahu beli secara online klik pada BELI VIVIX dan ikuti arahan selanjutnya.