Suspek Buah Pinggang Rosak, Ini Ikhtiar Elak Dialisis

Suspek Buah Pinggang Rosak, Ini Ikhtiar Elak Dialisis

April 18, 2018 0 By Suriya Majid

Dialisis adalah pilihan terakhir untuk buah pinggang rosak. Bukan saja kerana harganya yang mahal. Tetapi kesan selepas kena dialisis itu sangat memeritkan.

Nak pasang tapak untuk dialisis itu pun perit. Ada pula yang dah buat tapak, kemudian rosak. Kena buat di bahagian yang baru.

Sakit bertambah, kos pun bertambah. Kalau buat di hospital kerajaan tak apalah, cuma masalahnya lambat. Nak cepat, buat di hospital swasta. Tapi harganya, tak sanggup tengok bil.

Biasanya pesakit buah pinggang rosak yang kena dialisis akan mengalami komplikasi dialisis. Antaranya:

  • lemah dan lesu
  • tekanan darah rendah
  • pendarahan
  • sakit dada dan sesak nafas
  • alergik
  • dan kekejangan kaki

Agak teruk bukan kesannya?

Buah Pinggang Rosak, Ikhtiar Elak Dialisis

Encik Mohammad, ayahnya suspek buah pinggang rosak. Beliau tak sanggup untuk melihat keadaan ayahnya yang sering letih dan mengadu sakit.

Lalu sebagai seorang anak yang rasa bertanggungjawab, beliau cuba mencari ikhtiar sementara menunggu keputusan doktor untuk dialisis atau tidak.

Sehingga beliau ditemukan dengan Vivix. Sejenis suplemen 100% berasaskan tumbuh-tumbuhan. Ianya bebas dari pengawet dan pewarna tiruan dan paling penting bebas steroid.

Setelah yakin, Encik Mohammad beli Vivix dan berikan pada ayahnya. Beliau mahu ayahnya kembali sihat.

Syukur, selepas habis sebotol Vivix nampak perubahan ayahnya. Ayah dah semakin sihat, kembali bertenaga. Dulu tak boleh pergi surau, sebab tak larat. Sekarang dah boleh join kembali solat jemaah.

Vivix sudah membantu ramai orang dapatkan kembali nikmat sihat (atas izinNya). Termasuklah mereka yang ada masalah buah pinggang rosak.

Anda juga mahu ikhtiar dengan Vivix? Hubungi saya di 0167731892 sekarang.