Sakit Buah Pinggang Kronik, Ada Cara Lain Selain Dialisis?

Sakit Buah Pinggang Kronik, Ada Cara Lain Selain Dialisis?

Julai 13, 2018 0 By Suriya Majid

Bagai sudah tiada jalan lain, sakit buah pinggang kronik mesti kena dialisis. Tapi betul ke hanya dialisis, atau ada alternatif lain?

Saya mahu kongsikan kisah pesakit buah pinggang kronik yang sudah tiada harapan, selain dialisis ketika itu. Namun, takdirnya berubah apabila dia mencuba suplemen botanikal ini.

sakit buah pinggang kronik

Kisah Pesakit Buah Pinggang Kronik Yang Mendapat Peluang Kedua

Saya adalah salah seorang pesakit buah pinggang yang kronik sebelum ini. Doktor kata kedua-dua buah pinggang saya dan kecut dan berlubang-lubang.

Doktor syorkan kepada saya supaya buat rawatan dialisis. Tetapi saya tak bersetuju.

10 hari di dalam wad, berat saya turun sebanyak 17kg. Saya minta izin keluar dari hospital dan dalam diam saya cuba ambil Vivix. Ubat hospital yang dibekalkan saya makan juga.

Seminggu kemudian saya berjumpa dengan doktor pakar di hospital. Beliau mengatakan buah pinggang saya ada perkembangan positif dan tak perlu buat rawatan dialisis.

Siapalah kita untuk melawan takdir Maha Esa bukan? Ya betul rawatan dari hospital adalah yang utama, tetapi jika ada pelengkap rawatan seperti suplemen Vivix ini mengapa tidak kita cuba. Kerja manusia adalah berusaha.

Ingat yang menyembuh penyakit itu adalah Allah SWT. Sekali lagi, kerja kita manusia adalah berusaha sehabis baik.

Vivix Suplemen Botanikal

Suplemen botanikal ini adalah suplemen yang berasakan tumbuh-tumbuhan. Bebas dari sebarang bahan yang merbahaya, dan sebarang bahan yang boleh membebankan lagi fungsi buah pinggang.

Sumber utamannya adalah anggur muscadine.

Dihasilkan dari penyelidikan saintis Shaklee (pengeluar Vivix) selama bertahun-tahun. Kenapa bertahun-tahun? Ini bagi memastikan keberkesanan dan keselamatan Vivix untuk diambil setiap hari.

Harga runcit bagi sebotol Vivix RM475. Anda boleh beli dengan klik pada BELI VIVIX.

Atau jika anda mahu membeli dengan diskaun 20%, boleh WA saya di 0167731892.