Buah Pinggang Rosak Tahap 3, Normal Dalam Sebulan

Buah Pinggang Rosak Tahap 3, Normal Dalam Sebulan

Ogos 10, 2018 2 By Suriya Majid

Biasanya kalau buah pinggang rosak tahap 3 hampir mustahil untuk ia kembali normal. Tapi yang ini doktor sendiri terkejut dengan hasil ujian darah Tuan Amirul.

Tapi siapalah kita untuk menidakkan kuasa Allah SWT.

Cerita ini saya dapat dari sumber sahih, blog vitamin-cerdik.com. Ini kisah pelanggannya sendiri.

Menurut pemilik blog Puan Raihanah, Tuan Amirul berumur 40an. Beliau adalah seorang pegawai tentera. Dan mempunyai anak-anak kecil seramai 3 orang.

Di dalam usianya yang masih saya anggap muda, beliau sudah disahkan ada pelbagai penyakit kronik. Sedih bukan? Tidak sanggup rasanya jika mengenangkan anak-anak beliau yang masih belum mengerti apa-apa.

Buah Pinggang Rosak Tahap 3, Masihkah Ada Harapan?

Tuan Amirul memang sudah ada kencing manis dan gout. Cuma apabila disahkan buah pinggang rosak tahap 3, beliau tak mampu berdiam diri lagi.

Beliau nekad untuk mengambil Vivix sebagai pelengkap rawatan hospital. Tuan Amirul mahu kembali sihat. Pasti beliau juga seperti ayah yang lain, mahu melihat anak-anak membesar di depan mata.

Keputusan Selepas Sebulan Amalkan Vivix

buah pinggang rosak tahap 3

Buah pinggang yang telah disahkan rosak tahap 3, telah kembali normal. Bacaan kreatinin 65, ia adalah bacaan bagi buah pinggang yang sihat!

Ini memang benar-benar mengejutkan. Doktor sendiri pun terkejut dan keliru. Bukan itu sahaja, bacaan gulanya yang sebelum ini 5 pun telah menurun menjadi 4.4 sahaja.

Vivix Bukan Ubat, Tapi Suplemen Dengan Super Nutrisi

Nutrisi yang baik adalah faktor utama dalam pemulihan kesihatan seseorang. Seperti Vivix, ia mempunyai resveratrol dan polyphenol yang mempunyai kesan baik bagi meningkatkan kesihatan, temasuklah organ buah pinggang.

Vivix dihasilkan 100% dari bahan alami. Bebas dari sebarang bahan kimia bahaya dan gula tambahan. Ia menjadikan Vivix selamat untuk diambil.

Buah pinggang rosak tahap 3 kembali normal. Ia seumpama peluang kedua untuk Tuan Amirul kembali menjalani kehidupan yang lebih sihat.

Anda juga berhak merasa nikmat kesihatan seperti beliau. Selagi ada usaha, pasti ada hasilnya.

Ingin mengambil Vivix sebagai suplemen harian? Boleh terus WA/SMS saya di 0167731892. Atau boleh terus klik butang di bawah bagi pembelian segera.