Gula Darah Terlalu Tinggi Sampai Lumpuh, Makan Anggur OK Dah

Gula Darah Terlalu Tinggi Sampai Lumpuh, Makan Anggur OK Dah

September 5, 2018 1 By Suriya Majid

Akibat gula darah terlalu tinggi, ayah lumpuh tak boleh jalan. Mesti sedih sungguh rasa hati ayah. Apa tidaknya kaki yang biasanya boleh bergerak, kini kaku tak bermaya.

Apabila kencing manis tak terkawal, kaki adalah anggota yang paling mudah terjejas. Ini kerana ada banyak saraf dan pembuluh darah di kawasan kaki.

Lagipula kaki adalah anggota yang paling lambat menerima oksigen dan saliran darah.  Mempunyai jarak yang paling jauh dari jantung manusia.

Komplikasi dari gula yang terlalu tinggi, membuatkan saluran dan saraf pada kaki rosak. Sehingga akhirnya kaki tidak menerima oksigen dan nutrisi yang di bawa oleh darah.

Ada pesakit yang merasa kakinya seperti dicucuk-cucuk dan kepanasan. Dan ada juga yang merasa kebas sampaikan nak tidur pun tak boleh.

Seperti ayah Cik Nik Noor, kakinya lumpuh tak boleh berjalan. Apa taknya gula darahnya tinggi betul hingga tiada bacaan.

Risau melihatkan ayah, Cik Nik Noor hadiahkan sebotol Vivix. Kasihnya ayah berkorban nyawa, jadi apalah salah jika seorang anak memilih untuk menghadiahkan suplemen supaya ayahnya kembali sihat.

Vivix ini adalah suplemen yang selamat dan berkesan untuk pesakit kencing manis. Lagipula ramai sudah yang dapat manfaat dari jus anggur ini.

Anggur bukan sebarang anggur. Bahan utama Vivix ini menggunakan anggur yang paling hebat, anggur muscadine.

Selepas beberapa ketika mengamalkan Vivix dengan konsisten, ayah yang lumpuh sudah kembali beraksi. Bukan hanya boleh berjalan, tapi sudah boleh melakukan kerja hariannya.

Hebat kesan Vivix ini!

Anda mahu rasakan kesan hebat ini? Boleh hubungi saya;

Suriya Majid

Pengedar Vivix

SMS/WA;

0167738192

Emel;

suriyaabmajid@gmail.com