Produk Untuk Kulit Berminyak Terbaru & Terhangat 2019

Produk Untuk Kulit Berminyak Terbaru & Terhangat 2019

Mac 28, 2019 0 By Suriya Majid

Anda dah cuba macam-macam produk untuk kulit berminyak tapi masih belum puas hati? Lebih teruk lagi bukan saja berminyak-minyak, tapi habis muka naik jerawat batu?

Saya ada cadangan untuk anda. Ini pun kalau anda betul-betul nak selesaikan masalah kulit berminyak. Bukan apa, produk yang saya nak kongsikan ni memang agak mahal harganya.

Mahal bukan sembarangan tau. Mahal sebab hasilnya yang sangat amazing dan nampak ketara perubahan pada kulit muka. Kalau anda pakai, pasti kawan-kawan di pejabat terperanjat dan mesti diaorag kata “Eh awak, kenapa nampak lain? Cantiknya kulit sekarang…pakai apa ea?”.

Ini bukan saya kata tau, tapi inilah yang rata-rata dikongsikan oleh pelanggan saya yang menggunakan produk hebat ini.

Saya kongsikan 3 testimoni mereka yang telah pun rasai perubahan hebat ini. Malah terus menggunakan produk ini sehingga sekarang.

Sewal 3 hari boleh nampak perubahan, kulit mukanya kurang berminyak kan?
Bukan saja kurang berminyak, selepas 10 hari liang pori pun mengecil.
Jerawat teruk sebab kulit berminyak pun selesai. 7 hari selepas konsisten guna, nampak kan kulit mukanya makin sihat, jerawat kurang dan kulit kurang berminyak.

Nak tahu apakah dia?

YOUTH Produk Untuk Kulit Berminyak Terhangat 2019

Inilah produknya, YOUTH Skincare yang mula dikenali sejak akhir 2018. Ia adalah produk yang dihasilkan dari kajian klinikal oleh pakar dermatologis dan saintis-saintis terpilih.

Mereka mengambil masa selama 8 lapan untuk mencari satu formulasi yang 100% berkesan, namun masih semulajadi dan bebas dari segala bahan kimia bahaya seperti Paraben, SLS dan mercuri

Orang kulit berminyak, kulitnya akan jadi lebih sensitif. Jadi kalau guna produk yang ada bahan kimia bahaya masalah akan bertambah. Ada yang kulit muka bertambah berminyak, kulit akan jadi terlampau kering, malah ada juga yang mukanya naik jerawat teruk.

Ada 5 produk yang anda perlu gunakan secara konsisten;

  1. Luminous Gel Oil Cleanser
  2. Perfecting Skin Toner
  3. YOUTH Activating Serum
  4. Age Defense Moisturizer – SPF 50
  5. Advanced Renewal Night Cream

Guna Sedikit Untuk Kesan Yang Hebat

Guna sedikit? Ya setiap kali penggunaan hanya perlu guna kuantiti yang sedikit saja. Anda janganlah terkejut pula kalau sudah masuk 3 bulan guna, tapi botol dan tiub masih berat.

Serious, YOUTH is a value for money. Sudahlah berkesan, lepas tu tak perlu keluar duit setiap bulan. Best kan?

Oh ada satu lagi yang best, biasa anda beli produk kecantikan tak dapat duit kan? Tapi kalau beli satu set YOUTH ini, anda layak dapat ‘cash back’ RM50.50 lagi.

Harga YOUTH Produk Untuk Kulit Berminyak

Harga biasa satu set ini bernilai RM1262.50, tapi anda automatik layak untuk beli pada harga RM1010.00. Kenapa? Sebab anda secara automatik layak menerima keahlian PERCUMA.

RM1010.00 ini adalah harga ekslusif, hanya untuk ahli yang mendaftar saja.

Anda dah tak sabar-sabar nak guna YOUTH ni? Jom WA 0167731892 sekarang, klik terus di sini.