Vivix Untuk Sakit Buah Pinggang, Selamat Ke?

Vivix Untuk Sakit Buah Pinggang, Selamat Ke?

April 17, 2019 0 By Suriya Majid

Vivix untuk sakit buah pinggang? Selamat ke? Banyak kali saya dapat soalan ini. Sebenarnya saya suka dengan pelanggan yang begini, ini tandanya beliau seorang yang bijak.

Sudah tentu Vivix dijamin selamat. Ramuannya 100% semulajadi, dan bahan utamanya adalah anggur muscadine. Khasiat yang ada pada kulit anggur inilah yang diproses bersama-sama tumbuhan lain. Diuji dan uji, sehingga akhirnya Vivix yang ‘potent’ ini berjaya dihasilkan.

Kini, semakin ramai orang telah mendapat manfaatnya. Oleh itu, jika anda baru disyaki atau mengalami tanda-tanda sakit buah pinggang amalkanlah Vivix ini.

Tindakan ini bakal menyelamatkan anda dari dialisis yang menyakitkan.

Saya berikan lagi 3 sebab kenapa Vivix selamat, supaya anda lebih bersedia untuk mula mengamalkannya

3 Sebab Vivix Selamat Bagi Pesakit Buah Pinggang

1. Tiada Ada Gula Tambahan

Vivix tiada gula tambahan. Rasa sedikit manis yang ada padanya adalah manis semulajadi datangnya dari bahan-bahan Vivix itu sendiri.

2. Tidak Ada Bahan Merbahaya

Vivix bebas dari segala macam bahan kimia bahaya, termasuklah steroid. Steroid ini boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang bertambah teruk. Malah boleh memberi komplikasi kesihatan yang lain.

3. Tidak Membebankan Buah Pinggang

Bukan itu saja, malah Vivix ini bertindak bagi menyokong kesihatan buah pinggang. Prestasi funginya akan bertambah lebih baik.

Vivix menepati semua ciri-ciri di atas, ini membuatkan Vivix ini selamat di ambil oleh pesakit buah pinggang.

Bagaimana Vivix Membantu Buah Pinggang?

Antioksidan (resveratrol dan polifenol) di dalam Vivix bertindak untuk mengekalkan struktur buah pinggang. Ia juga menyekat kerosakan dari terus berlaku.

Selain itu, ia juga bertindak sebagai makanan kepada sel-sel badan. Kesannya sel-sel yang lemah dan rosak akan kembali kuat dan sihat.

Malah sel-sel baru yang terhasil pun jadi lebih berkualiti. Ini secara langsung meningkatkan fungsi buah pinggang.

Vivix juga bertindak memelihara kesihatan saraf, mengelakkan saraf semakin rosak dan juga mengurangkan kematian sel saraf pada buah pinggang.

Jika anda berjaya mengamalkan pemakanan yang sihat, bersenaman dan konsisten dengan Vivix. Tidak mustahil jika buah pinggang anda kembali berfungsi seperti sedia kala.

Anda mahu kembali hidup sihat? Dapatkan Vivix ini sekarang. Anda boleh terus WA/SMS saya di 0167731892. Hubungi saya segera untuk harga yang eksklusif.

Terima kasih.