Kategori: Vivix

Melambatkan Menopause Dengan Hanya Amalkan Anggur

Anda dah mulai risau haid macam Chipsmore? Anda nak tahu tak ada cara untuk melambatkan menopause, hanya dengan amalkan anggur. Anggur Kaya Antioksidan Buah anggur antara buah yang paling tinggi kandungan antioksidannya. Apa kena mengena antioksidan dan menopause? Ini mungkin soalan yang anda nak tanya kan? Menopause berlaku akibat penuaan. Oleh itu, antioksidan fungi untuk…

By Suriya Majid Ogos 27, 2019 0

Kebaikan Vivix Untuk Pesakit Dialisis

Kasihan pada pesakit dialisis. Pernah sesekali terserempak dengan mereka, sampai ada yang terpaksa diusung menggunakan ‘stretcher’. Kalau yang ditolak menggunakan kerusi roda tu dah macam biasa. Bila setiap kali nampak keadaan begini, pasti akan terdetik dalam hati “Alangkah bagusnya kalau mereka ni semua ambil Vivix”. Bukan saya nak kata Vivix ni bagus sangat, boleh buat…

By Suriya Majid Julai 3, 2019 0

Vivix Untuk Sakit Buah Pinggang, Selamat Ke?

Vivix untuk sakit buah pinggang? Selamat ke? Banyak kali saya dapat soalan ini. Sebenarnya saya suka dengan pelanggan yang begini, ini tandanya beliau seorang yang bijak. Sudah tentu Vivix dijamin selamat. Ramuannya 100% semulajadi, dan bahan utamanya adalah anggur muscadine. Khasiat yang ada pada kulit anggur inilah yang diproses bersama-sama tumbuhan lain. Diuji dan uji,…

By Suriya Majid April 17, 2019 0

Tanda Buah Pinggang Rosak & 3 Cara Mengatasi

Semak tanda-tanda buah pinggang rosak ini, adakah ianya berlaku pada diri anda? Jika ya, segera berjumpa dengan doktor bagi mengesahkan perkara ini. Melambatkan atau mengambil ringan masalah ini boleh mendatangkan masalah yang lebih kronik. Anda mungkin akan berhadapan dengan risiko kegagalan buah pinggang. Jika ini berlaku, maka tiada lagi jalan lain kecuali dialisis atau pembedahan…

By Suriya Majid April 10, 2019 0

Kesuburan Suami Isteri, Tingkatkan Dengan Makanan Resveratrol

Pilihan makanan yang baik juga satu faktor penting bagi meningkatkan kesuburan suami isteri. Makanan yang mengandungi antioksidan resveratrol adalah sangat baik bagi membantu anda yang sedang berusaha mendapatkan cahaya mata. Apa Itu Resveratrol? Resveratrol adalah bahan antioksidan yang boleh melawan radikal bebas yang boleh menggugat kesuburan suami isteri. Radikal bebas ini berpunca daripada: asap rokok…

By Suriya Majid Mac 28, 2019 0

Kulit Muka Berminyak Pulih Selepas 2 Minggu Amalkan Vivix

Penjagaan luaran saja masih belum cukup untuk tangani kulit muka berminyak. Pengambilan suplemen yang berkualiti tinggi ┬áseperti Vivix juga penting untuk merawat dari dalaman. Ini kerana salah satu faktor utama kulit muka berminyak adalah hormon yang tidak stabil. Vivix Pulihkan Kulit Muka Berminyak Pantas Vivix ini adalah suplemen antioksidan yang baik untuk menyeimbangkan kembali hormon…

By Suriya Majid Mac 21, 2019 0

7 Makanan Antioksidan Untuk Lawan Radikal Bebas

Makanan antioksidan ini adalah sumber makanan yang kaya dengan antioksidan. Ianya sangat penting bagi mencegah kerosakan DNA yang boleh menyebabkan pelbagai penyakit kronik. Seperti sakit jantung, kencing manis jenis 2 dan kanser. Pengukur Makanan Antioksidan Saintis telah menjalan pelbagai kajian bagi mengukur kandungan antioksidan dalam satu-satu makanan. FRAP (ferric reducing ability of plasma) adalah satu…

By Suriya Majid Mac 1, 2019 0

Vivix Shaklee Berkesan Hentikan Kesan Buruk Makan Fast Food

Kajian Dr. Paresh Dandona dari University of New York berjaya membukti yang Vivix Shaklee ini mampu hentikan kesan buruk selepas makan fast food. Hasil kajian ini telah diterbitkan di dalam Journal of  Clinical Endocrinology & Metabolism. Beliau dan rakan-rakannya telah membuat kajian ini terhadap sekumpulan orang dewasa yang sihat. Mereka semua diberikan tipikal sarapan di…

By Suriya Majid November 1, 2018 1

Cara Beli Vivix Menggunakan Kad Kredit atau Debit

Anda mungkin sukakan kepantasan, jadi cara beli Vivix di atas talian menggunakan kad kredit atau debit adalah yang paling sesuai. Tanpa perlu Whatsapp, SMS atau menelefon Pengedar Shaklee, anda boleh terus membeli Vivix. Mudah bukan? Cara Beli Vivix di Website Shaklee 1. Klik Butang Beli Sekarang Setelah klik butang ‘Beli Sekarang’, anda akan dibawa ke…

By Suriya Majid Oktober 5, 2018 0